top of page
road-2021-09-01-20-44-56-utc.jpg
RG forsidebilde_edited_edited_edited.png

OM MINRUSSEGUIDE

VI HJELPER DERE PÅ VEIEN

VISJON

Skape en tryggere og bedre russetid!

Russefeiringen har røtter tilbake til 1700-tallet. Det er en særdeles godt forankret tradisjon, en tradisjon det er verdt å ta vare på og det ønsker vi å bidra til. MinRusseguide skal gjøre det lettere for russen og alle tilbydere av produkter eller tjenester til russetida å komme i kontakt med hverandre. 

 På lengre sikt ønsker vi og gi utømmende informasjon om russetida, samlet på ett sted.  Der er vi ikke helt enda, for vi har bare såvidt begynt, men vi tror og håper at mange får nyttiggjort seg av innholdet på sidene våre i dag. Så skal vi fortsette å utvikle oss for å skape en så bra tjeneste som mulig, både for russen og for aktørene.  

Tryggere og bedre russsetid altså...

Litt overfladisk og flåsete? Joa... vi tar den. Men likefullt er det akkurat det vi ønsker. Det får ingen av oss til alene. Det må vi gjøre sammen. Vi oppfordrer alle våre aktører (og også alle andre) til å opptre på en pålitelig og respektfull måte i møte med russen. Hvis du som russ har en dårlig opplevelse med noen av aktørene på vår side vil vi gjerne at dere tar kontakt med oss.

VÅRE AKTØRER

Hva enn du eller din  russegruppe er på utkikk etter - we got you covered! Og hvis du skulle savne noe...
 

Trykk her for å se våre tilbydere

...så si i fra:

Vi vil høre din mening!

MinRusseguide er ingenting uten russen. Derfor vil vi mer enn gjerne høre tilbakemeldinger fra dere. Er det noe du savner, et problem eller en utfordring som du tror vi kan løse - si i fra! Det samme gjelder aktører - la oss høre hvordan vi kan gjøre det enklere for deg eller din bedrift å yte en god opplevelse for russen. 

bottom of page